- کله پاچه گوسفند 1 دست
- نخود 100 گرم
- پیاز 2 عدد درشت
- زرد چوبه 1 ق چ
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- آب ا لیتر یا بیشتر
- سیر 4 تا 5 حبه
با اینکه کله پاچه جزو 20غذای منفور و چندش آور جهانی قرار گرفته اما میشه گفت طرفدارانش نه تنها کم نیست بلکه شامل بیشتر افراد ایرانی هم میشه.این غذا رو هر کس به شکل مختلفی طبخ میکنه و من با جستجو در کتب آشپزی و سایتهای ایرانی و خارجی متاسفانه چیز تاپی پیدا نکردم و تصمیم گرفتم طرز تهیه رو کاملا طبق نظر مادرم بنویسم چون همه از طرز پخت کله پاچه ایشون تعریف میکنن و به نظر من بوش نسبت به نوع بیرون و پخت بقیه افراد بسییییییییییار کمتره.
ادامه مطلب
درباره این سایت